0478/54.84.90

Wie zijn we

Jornavan werd opgericht in 1997 na het overlijden van mijn broer Jorg Van Laere.  Hij werkte in ons familiebedrijf waar we voornamelijk dak-en gevelwerken uitvoerden. Een tragisch ongeval, waarbij Jorg veel te vroeg om het leven kwam, maakte het verdere bestaan van het familiebedrijf onzeker. Toch besloot ik, Nathalie Van Laere, dat in nagedachtenis van mijn broer, het bedrijf moest worden verder gezet. Met deze motivatie, richtte ik Jornavan op.

We startten aanvankelijk eerst met bevestigingen voor dakwerkers waaronder leinagels, latnagels en leihaken.  Ondertussen verdelen we ook werkkleding, Milwaukee, Senco, Interdiamant, Expandet, Flex en breiden we verder uit….

U kan bij ons afhalen op ma t/m vrijdag vanaf 13u tot 18u30  of na afspraak (ook op zaterdag). We kunnen ook leveren tot bij u of op de werf.

Defecte machines kunnen bij ons binnengebracht worden ter herstelling, ook als u deze niet bij ons hebt gekocht.
Wij proberen in de mate van het mogelijke een vervangtoestel mee te geven.

Aangezien ons gamma zo uitgebreid is kunnen we niet alles online zetten. Wil u graag een offerte voor artikels die al dan niet online staan geef gerust een seintje na******@jo******.be of bel 0478/54.84.90 (voor verbruiksgoederen van Senco raden we aan om contact op te nemen met ons) U kan ook  uiteraard ook langskomen.

Wenst u graag een demo van een machine? Neem vrijblijvend contact op.

Tot binnenkort

Nathalie Van Laere